El conseller de Treball i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, i la candidata d’Esquerra a l’alcaldia de Sant Celoni, Fernanda A. Crovara, van compartir conjuntament un acte amb el sector empresarial de Sant Celoni i la Batllòria. Una activitat emmarcada en la precampanya de les eleccions municipals que tindran lloc el pròxim 28 de maig.

La candidata republicana va destacar el fet de tenir un poble “viu, dinàmic i atractiu”, que es tradueix en un municipi generador de riquesa i d’ocupació. “Per això, la nostra prioritat com a futurs gestors públics, és fer de l’economia del nostre municipi un motor essencial i principal”, va destacar Fernanda A Crovara.

L’alcaldable va manifestar que és possible fent un acompanyament útil a les empreses, proporcionant suport als comerços, la restauració i als serveis locals, fomentant la producció local, promoure associacions de comerços i restauració per afavorir la cooperació i el desenvolupament del sector local.

Per Crovara les indústries de Sant Celoni “ens converteixen en un lloc clau i estratègic, ens dona un valor afegit“. En aquest sentit, va llistar indústries químiques molt diverses de sectors com el farmacèutic, antioxidants, matèria prima, fragàncies, resines i plàstics. “Això obre un ventall de possibilitats a l’hora d’escollir al jovent del nostre municipi”, va remarcar Fernanda A. Crovara.

Implantar fires recurrents de diferents sectors d’artesans, aliments de proximitat, de tecnologia és alguna de les propostes que des d’ERC es fa per fer fluir l’economia de Sant Celoni i la Batllòria i tenir un poble viu tot l’any.  “I nosaltres oferim això; transparència, energia i ganes. Ganes de tenir un poble viu tot l’any i amb bones condicions i, per això, és necessari una bona economia dins del poble”.

Comparteix...

Deixa un comentari

8 + 2 =