La Festa Major de Sant Celoni 2023 va escalfant motors. Enguany, el Corremonts la competició festiva de les Colles de Senys i Negres tindrà 10 proves puntuables amb alguna novetat. D’aquesta manera, una vegada més hi haurà la Donació de Sang que, en aquesta edició es farà  a la Sala Lluís Giró del Teatre Ateneu i no a Can Ramis, com es feia habitualment.

També repeteixen proves com l’espectacular estirada de corda i el Correxutxes, així com el Matí boig 2.0 que es farà a través d’una app que permetrà ampliar el nombre de grups participants.

La competició segueix incloent la Passejada i marxa de les ermites i que aquest any, després de diverses peticions, s’ha previst que qui tingui moltes ganes de caminar podrà fer la passejada llarga, la de deu quilòmetres , sortint a les set del vespre.

En el quadrant de proves puntuables hi segueix la Sardana puntuable, la Baixada de carros, la Xuta fort i el Torneig de bàsquet 3×3.

Una de les grans novetats és la Massaiadeta. Aquest any no hi haurà “les bicicletes al carrer” i es canvia per aquesta activitat que els Massais feien el novembre però que de ben segur ara al setembre vindrà més gust córrer! 
 
Una altra novetat i tot i que no puntua pel Corremonts, l’Assemblea de joves de Sant Celoni, el Casal la Fera han recuperat i organitzen el Correxarrups.

Comparteix...

Deixa un comentari

catorze − onze =