El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, ha visitat aquest matí Santa Maria de Palautordera amb motiu de la celebració de la 19a edició de la Fira d’Artesania, avui dissabte i demà diumenge, organitzada per la UBIC i el suport de l’Ajuntament de Palau. el diputat provincial ha estat acompanyat per l’alcalde, Jordi Xena, i el regidor de Comerç, Turisme, Promoció Econòmica i Comunicació, Ramon Arabia.

En la seva estat a Palau, Riera ha fet una visita guiada per Josep Ayats, al campanar de l’església parroquial Santa Maria, els vitralls barrocs de Santa Rosa i Sant Pere, recentment catalogats per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i el Departament de Cultura, entre d’altres aspectes del temple parroquial. Després s’ha fet una passejada per la Fira i el mercat setmanal i, finalment, ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Palau, lloc on el diputat, l’alcalde i el regidor han mantingut una reunió sobre temes d’interès municipal i territorial.

Ramon Riera ha valorat de manera positiva el potencial que té aquest municipi del Baix Montseny en temes turístics i patrimonials i també ha assegurat que la Diputació de Barcelona farà el possible per fer costat a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera en els projectes de futur.

Comparteix...

Deixa un comentari

10 − 2 =