El llibre recull setze relats que tenen com a denominador comú el Montseny i que mitjançant les plomes dels escriptors s’ensenyen totes les cares i la diversitat que sempre ha tingut la muntanya

Josep Maria Panareda, Eduard Claver, Jordi Plens, Glòria Berbel, Martí Pey, Toni Broncano, Marisol Garcia, Marta Tàpias, Cristina Gutiérrez i Núria Rossell van ser alguns dels quinze integrants de Grup d’Escriptors del Montseny (GEM) que aquesta nit passada han presentat a la Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni el llibre Relats del Montseny que s’acaba de publicar i que ha estat possible gràcies al micromecenatge a través de Verkami.Juntament amb els escriptors que aquesta nit han estat a Sant Celoni també hi ha Ramon Gasch, Eloi Vila, Jordi Pascual, Eva Martínez, Josep Ontañón i Manel Tobías.

El llibre recull setze relats que tenen com a denominador comú el Montseny i que mitjançant les plomes d’aquests escriptors s’ensenyen totes les cares i la diversitat que sempre ha tingut aquesta muntanya, ha assegurat Josep Maria Panareda. El llibre és el resultat de la col·laboració tant d’autors i il·lustradors amb obra coneguda i valorada com d’escriptores i escriptors inèdits. “Tots compartim un vincle amb el mateix entorn”. Les il·lustracions de l’interior del llibre apareixen en blanc i negre per reduir costos d’edició. El pròleg l’ha fet Tortell Poltrona.

Entre els diferents integrants del GEM hi ha molt bona sintonia i, per això, no hi va haver cap problema per consensuar l’ordre dels cinc primers relats. Enceta el llibre el de la palauenca Glòria Berbel, un relat íntim sobre una persona de Barcelona que va a viure al Montseny i que aquesta nit ella mateixa ha llegit. Relats del Montseny es presentarà  aquest divendres 19 d’abril a les 8 del vespre a la sala annexa del Casal dels Avis de Sant Esteve de Palautordera amb Manel Tobias, Jordi Pascual, Núria Rossell, Marta Tàpias, Josep =ntañón i Eloi Vila amb Jaume Mateu (Tortell Poltrona), que presentarà l’acte.

La tercera presentació al Baix Montseny es farà a la Quadra, sala cultural de Santa Maria de Palautordera dissabte 20 d’abril a les 7 de la tarda amb la presència de Glòria Berbel, Eduard Claver, Marisol garcia, ramon Gasch, Cristina Gutiérrez i Eva Martínez.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats