La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzen conjuntament una jornada inclusiva adreçada a tots els públics i capacitats per gaudir amb plenitud dels espais naturals. Les activitats se celebraran al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, als entorns de l’antic càmping de Fontmartina, aquest diumenge, 19 de novembre, de 10 a 14 h.
 
La jornada aplegarà un gran ventall de tallers, passejades, una ruta teatralitzada i un espectacle musical. Totes les activitats compten amb intèrprets de llengua de signes catalans (LSC) i altres recursos de suport a l’accessibilitat (com les cadires Jöelette i barres direccionals). Les persones usuàries disposaran d’un servei de transport adaptat gratuït amb reserva prèvia. L’objectiu és que tothom pugui descobrir i gaudir de la natura per igual.
 
El programa d’activitats s’emmarca en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre i compta amb el suport d’entitats, com Fundació Viver de Bell-lloc, Aprèn Serveis Ambientals i TEA Vallès Oriental.
 
La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona es va sumar l’any passat als actes de commemoració amb una jornada que es va celebrar als entorns de la Casa Nova de l’Obac, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − sis =