El central de l’Atlètico de Madrid seguirà una temporada més a Madrid abans de marxar a jugar amb l’actual campió d’Europa

L’ HSV Hamburg , recent campió de la Champions League , ha anunciat que ha signat per tres temporades al central de l’equip campió del Món Joan Cañellas , amb un contracte que entrarà en vigor l’1 de juliol de 2014. En la seva declaració , els directius alemanys han deixat clar que el palauenc substituirà el croat Domagoj Duvjnak que se’n va a Kiel , el juny de 2014 , quan acabi el seu contracte.

Joan Cañellas, als seus 26 anys , serà la primera vegada que juga amb un equip estranger després d’haver desenvolupat exclusivament la seva carrera esportiva entre Catalunya i l’Estat espanyol pasant per equips com BM Granollers , FC Barcelona, Ciudad Real i Atlètico de Madrid , abans d’arribar a l’HSV Hamburg. El seu palmarès és de dues Lligues  Asobal , 4 Copes d’Espanya i una final de Lliga de Campions perduda l’any 2011 . D’altra banda , ja té 85 partits amb la selecció espanyola , amb la qual va guanyar el mundial i ha marcat més de  200 gols .

“La decisió de venir a Hamburg va ser fàcil . El club té un nivell excel·lent , amb jugadors de classe mundial . Acaba de guanyar la Lliga de Campions , que és, òbviament , una de les meves metes . No puc esperar per jugar amb els millors equips d’Europa ” , ha explicat al web del seu futur club, el jugador d’handbol palauenc.

“Els afeccionats podran gaudir de Joan Cañellas. Ell és un gran noi, campió del món i encaixarà bé en el nostre equip. Amb el seu bon ull, la seva fermesa i la seva força de voluntat”. recorda Martin Schwalb, entrenador del HSV. Per la seva banda, Christopher Wendt, director general de HSV Handball, manifesta que “per a la propera temporada tenim una molt bona posició, però ja estem pensant amb Joan Cañellas”. Pel directiu alemany, aquest és el primer pas d’un cicle que estan segurs que és prometedor en el propers anys.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats