L’Ajuntament d’Hostalric ha fet un pas més per pagar els seus impostos a l’Agència Tributària Catalana en lloc de l’Agència Tributària Espanyola. Ahir al vespre el ple va aprovar per unanimitat de tots els grups amb representació municipal (6 CiU, 3 ERC, 1 PSC i 1 ICV) una moció presentada per ERC en suport al moviment “Diem Prou” que com se sap aposta per pagar els tributs a Catalunya en un acte de desobediència civil, però no pas d’insubmició fiscal.

En qualsevol cas, segons que ha explicat a BaixMontseny.info el cap de llista d’ERC a l’Ajuntament d’Hostalric, Lluís Tubau, la mesura aprovada no serà immediata perquè l’equip de govern abans vol fer un seguit de gestions i consultes tant a l’AMI com a altres entitats per veure quins moviments hi ha en aquest sentit “però la intenció hi és, perquè hi ha una escletxa legal que ensa ho permet fer”, recalca Tubau.

Amb l’aprovació d’aquesta moció Hostalric continua fent gestos encaminats cap a la independència de Catalunya ja que a més de formar part de l’Associació de Municipis per la Independència, en el seu dia també es va aprovar una moció que declarava el poble Com a territori català, lliure i sobirà.

Altres mocions del ple
El Grup Municipal d’ERC en el ple d’aquest dimarts també va presentar dues mocions més que es van aprovar per unanimitat. Per una banda, declarar ele rebuig a la investigació d’hidrocarburs mitjançant la fracturació hidràulica i declarar Hostalric municipi lliure de desnonaments.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats