El programa Divendres, que s’emet cada tarda a TV3, la setmana que ve visitarà Arbúcies en motiu de la imminent Festa del Flabiol, una celebració única a Catalunya que ja supera els 30 anys d’existència. L’equip mòbil del magazín, encapçalat pel presentador Espartac Peran, s’instal·larà a la plaça de la Vila, des d’on s’efectuaran diverses connexions durant tota la setmana. Els col·laboradors habituals de Divendres, com l’escriptor Màrius Serra, el periodista David Balaguer i el cuiner Pep Nogué, entre altres, duran a terme els seus espais des d’aquesta localitat de la Selva.

A banda de tots els detalls al voltant de la Festa del Flabiol, i també una mirada als altres instruments de creació catalana, amb el mestre Pere Pardo, els principals racons, activitats i tradicions del municipi i l’àrea que l’envolta protagonitzaran aquest nou pas de Divendres per Arbúcies.

El programa de les tardes de TV3, conduït per Helena Garcia Melero i Espartac Peran, i coproduït per El Terrat, visita cada setmana una població de Catalunya.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × quatre =