“Per nosaltres aquest proper mandat la Batllòria ha de fer un pas molt important, ens proposem un fet històric i convertir-la en una Entitat Municipal Descentralitzada”, així és com ha començat Eduard Vallhonesta l’acte de campanya que el PSC de Sant Celoni i la Batllòria ha portat a terme a la Batllòria aquest diumenge. Per la candidatura socialista ha arribat el moment de prendre decisions a fons i per això es planteja aquesta mesura.

Els socialistes han incidit en el fet que els batlloriencs i batlloriqnques en un futur immediat puguin decidir qüestions que afecten en el dia a dia perquè “sota un president o una presidenta que escolliran els veïns la EMD de la Batllòria podrà prendre decisions sobre la vigilància dels béns públics, l’ordenació del trànsit de vehicles, temes culturals i esportius, la conservació i administració del patrimoni”. El cap de llista socialista va remarcar que una EMD és com un petit ajuntament dins d’un altre ajuntament.

Va recordar que una Entitat Municipal Descentralitzada la poden demanar els veïns o l’Ajuntament i la decisió final recau sobre la Generalitat de Catalunya. El procés s’ha de desenvolupar en els propers quatre anys i durant tot aquest període “cal que els veïns de la Batllòria sentin l’equip de govern a prop”.

Per la seva banda, Joan Castaño, va remarcar que “sabem el que necessita la Batllòria, sabem com fer-ho i ho farem”. Diu que aquests quatre anys s’han de posar en marxa perquè cal un ajuntament que inverteixi en educació, sanitat, seguretat, equipaments per a la gent gran i “sobretot cal un lideratge fort”. Assegura qu8e els socialistes són capaços de mirar lluny i també a prop “preocupar-se dels problemes de cada dia, d’estar a prop de tothom, de parlar i sobretot escoltar”.

Està convençut que disposen d’un gran equip format per persones diverses i compromés amb Sant Celoni i la Batllòria “per governar des del primer dia”. Va demanar als assistents que el proper 28-M se’ls faci confiança a les urnes “tenim la responsabilitat, la capacitat i la il·lusió d’afrontar els propers quatre anys amb tota la força i preparació que es necessita”.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 + 7 =