Joan Castaño destaca l’intens treball en els darrers dos anys en matèries clau com el dret a l’habitatge, l’educació i la formació

El PSC de Sant Celoni ha aprofitat la diada de Sant Jordi per fer públic el segon exemplar de la seva revista informativa Per Sant Celoni, en el qual es fa un repàs a les principals actuacions que s’han portat a terme al municipi en aquests darrers dos anys. En aquest sentit els socialistes celonins reivindiquen que un dels principis bàsics en política és la transparència “la ciutadania ha d’estar informada de les accions que porta a terme el govern municipal, i aquesta l’edició de la revista és una eina molt eficaç per garantir aquest dret a la informació”, assegura Joan Castaño.

El PSC defensa el seu model de poble inclusiu i cohesionat que defuig de grans projectes emblemàtics. L’alcalde de sant Celoni aposta per la millora del dia a dia de les persones i no per models amb grans inversions i suposats projectes emblemàtics que, a la llarga, es poden mostrar contraproduents. En aquest sentit, els socialistes de Sant Celoni recorden que el seu model no contempla un gran ARE en contra de la ciutadania ni la projecció d’una ronda, amagant informació i fent malbé el nostre territori. En clara referència a CiU s’assegura que “aquest ha estat el model somiat per alguns fins i tot ben definit però, evidentment no és el nostre model. Per aquest tipus d’iniciatives, diguem-ho clar, no hi ha diners en aquesta caixa”.

Per Sant Celoni també recull el tancament en positiu dels pressupostos de 2012 tot i les dificultats econòmiques. Joan Castaño, destaca el treball que s’ha portat a terme des de les diferents regidories en els darrers dos anys, posant èmfasi en tres grans àmbits que, al seu parer, han de marcar el l’actual mandat referint-se a garantir el dret a l’habitatge, dret a l’educació i l’impuls a la formació.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats