El ple de l’Ajuntament consensua i aprova per unanimitat una moció del grup municipal de Convergència i Unió

El govern del PSC de Sant Celoni, juntament amb el grups municipals de CiU, CUP i ICV han donat suport per unanimitat a una moció presentada pel grup municipal de CiU sobre l’exercici de la sobirania fiscal a l’Ajuntament de Sant Celoni. Segons l’acord, el consistori celoní es compromet a exercir la sobirania fiscal i comprometre’s a informar els diners corresponents IRPF i IVA a l’Agència Tributària de Catalunya en el moment que sigui tècnicament possible.

També es publicitaran els mecanismes perquè les empreses i particulars que desitgin acollir-se a aquesta pràctica quan sigui tècnicament possible i consensuar amb l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) un calendari d’actuació conjunta que aglutini un màxim de municipis adherits a aquesta proposta.

El grup municipal de CiU ha recordat que el pressupost de la Generalitat de Catalunya és de 29.000 milions d’euros i l’expoli fiscal per part del govern de l’Estat és de 16.000 milions i els impagaments sumen 11.000 milions, entre els quals hi ha la disposició addicional tercera, la llei de dependència i la llei universitària.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats