El Punt d’Informació Turística de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ja ha iniciat les primeres passes per implantar el sistema de qualitat SICTED, promogut pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç, amb l’objectiu de millorar la qualitat que des d’aquests equipaments s’ofereix als visitants del municipi.

En aquest sentit, aquesta setmana passada ja s’ha mantingut la primera de les dues sessions formatives i el proper 8 d’abril es farà el primer taller, també en són dos, i el dilluns 15 d’abril la primera visita de l’assessor per fer una inspecció de l’estat actual de l’oficina amb la finalitat de rebre recomanacions i possibles millores que es puguin portar a terme per treure’n un profit més gran.

El SICTEC és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques per tal d’incrementar la satisfacció dels visitants, amb un enfocament cap a la millora contínua i una actitud de recuperació i posada en valors dels recursos i de l’espai. Aquest sistema persegueix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferts al turista dintre d’un mateix destí.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats