Morella Hair Center, un dels salons més exclusius i avantguardistes ubicat a Sant Celoni, ha celebrat els seus 25 anys d’obertura el passat mes de desembre 2013. Amb motiu dels seus 25 anys en constant evolució, atents a les noves tendències i seguint el seu lema “Sempre Endavant”, decideixen unir esforços i fusionar La Barberia Morella, amb Mikel Estupiñá com a director artístic i Morella Estilistes amb Montse Morella com a directora artística, convertint-se així en una marca forta i prometedora: Morella Hair Center.

Al llarg d’aquests anys s’han consolidat com una de les firmes més fortes del sector en l’àmbit local amb distincions com ara la Q* de qualitat i l’Estrella Global Salon per la bona gestió i la qualitat que ofereix en els serveis als seus clients, distinció atorgada per TheQHair – Guia de Qualitat de la Perruqueria del segle XXI, amb l’objectiu de dotar de prestigi i fiabilitat a tots aquells establiments certificats amb la “Q” de TheQhair. Morella Hair Center també forma part de Club Figaro – Peluquería Creativa Española, essent actualment l’associació de referència del sector a nivell estatal en el marc de la Perruqueria Creativa i d’Autor, alineant-se així amb el seu model de negoci.

La formació en diferents aspectes de la professió com la vessant més artística, de gestió, de productes innovadors i tècniques de vendes, ha estat durant tots aquests anys un dels objectius principals que ha portat a la directora del saló Montse Morella, a viatjar arreu del món a països com Japó o Anglaterra. És en el 2013 quan comença la seva carrera com a formadora tant nacional com internacional en països com Rússia o Iran de la mà de Periche Professional – firma catalana en contínua expansió internacional – .

En aquest any 2014 Morella Hair Center oferirà una gran celebració i mensualment gratificarà la fidelitat dels seus clients.

25 anys morella

Comparteix...

Deixa un comentari

4 + 20 =