La delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental ha nomenat el celoní Carles Ayats nou president del Consell de Delegació. Ayats és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, administrador d’Espai Esport Wellness S.L i del grup d’empreses Ayats Immobiliària, i membre del Consell de la delegació des del 2011.

Per la seva part, Rosa Maria Lleal, Enginyera Química per l’Institut Químic de Barcelona, cedeix el relleu després d’haver estat al capdavant de la delegació entre els anys 2010 i 2016. Així mateix, és consellera delegada del Grup d’empreses Lleal, empresa familiar en cinquena generació que des de 1874 dedica la seva activitat a la fabricació de maquinària per a la indústria química.

També formem part del Consell de la Delegació Ferran Espona de Productos Alimenticios Gallo, S.L., Carlos Ventos de Lucta, S.A., Jordi Pursals d’EDV Packaging Solutions, S.A., Xavier Domènech de Compañia Maquinaria 93, S.A., Anna Maria Fortuny de Notaria Fortuny, Francesc Sagalés de l’Empresa Sagalés, S.A. i Camil Raich de Raich López Royo & Asociados, S.L.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 − un =