El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, Àlex Palou, ja és bicampió de la IndyCar Series, després d’aconseguir una gran victòria en el Gran Premi de Portland (Estats Units) sense donar opció als seus rivals i fent una cursa impecable en la penúltima cita del campionat. El vilamajorí va proclamar-se campió del que es considera la F1 americana per segona vegada, després d’aconseguir-ho també l’any 2021.

Al llarg de les 110 voltes al circuit el pilot de Chip Ganassi anava alternant la seva posició al capdavant de la cursa amb Scott Dixon, el seu màxim rival, però el de Sant Antoni de Vilamajor va saber jugar bé les seves opcions i esprémer els seus pneumàtics aconseguint una indiscutible victòria i proclamant-se campió de la IndyCar, succeint en el tron a l’australià Will Power, per davant de Felix Rosenqvist i de Scott Dixon, que al final s’ha hagut de conformar amb ser tercer.

Segon títol d’Álex Palou amb només quatre temporades en la IndyCar, després d’una temporada en la qual ha aconseguit quatre triomfs i en els quals ha estat el pilot més regular.

Àlex Palou: «És una bogeria»

“Es una bogeria. Ha estat un cap de setmana increïble. Sabíem que havíem d’anar per la victòria i l’hem buscat no solament aquí, sinó en totes les carreres. Aquest títol és per a l’equip”, deia Palou després de baixar del cotxe, abans de mostrar el seu agraïment al seu equip, Chip Ganassi. “Els vull. M’han donat totes les eines per a guanyar dues vegades la IndyCar. És increïble. Han convertit els meus somnis en una realitat”.

La setmana vinent a Laguna Seca, on ja sap el que és guanyar, Àlex Palou seguirà la festa.

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze + 3 =