El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat l’Ajuntament de Sant Celoni i s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, Eduard Vallhonesta, aquest dimecres 25 d’octubre. La trobada ha posat sobre la taula temes com la millora d’equipaments i la construcció de noves instal·lacions en l’àmbit de la salut i l’educació.

Joan Borràs ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament i el batlle celoní ha fet entrega al delegat d’uns obsequis representatius del municipi. A més a més, Borràs ha visitat l’institut escola Pallerola.

Durant la reunió de treball que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Sant Celoni, el delegat ha recollit les peticions i preocupacions de l’equip de govern local en referència als àmbits de l’educació, la salut i els drets socials. “Hem recollit les demandes, que en alguns casos ja estan en marxa, per fer seguiment per tal que es continuïn treballant i tirin endavant”, ha assenyalat el delegat Borràs, qui s’ha compromès a traslladar les peticions als departaments implicats.

L’alcalde Eduard Vallhonesta ha destacat la petició de construcció de l’edifici d’ESO a l’institut escola Pallerola. Sobre aquesta qüestió, Borràs ha indicat que el departament d’Educació és coneixedor de la necessitat de construir aquest edifici i que el tema s’està treballant.

Per una altra banda, l’alcalde remarca la necessitat que es construeixi un nou Centre d’Atenció Primària a Sant Celoni: “Cal treballar amb el departament perquè sigui una realitat en aquesta legislatura”. A més a més, ha demanat que el Baix Montseny disposi d’urgències pediàtriques

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × dos =