Aquest matí, els cossos operatius que participen a la recerca del veí de Sant Celoni, Sergi Subirà, de 44 anys, desaparegut dijous passat a Calella, han fet una nova reunió de coordinació per establir el dispositiu d’avui.

A primera hora l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat han resseguit la línia de costa entre Arenys de Mar i Tordera. Per mar, una embarcació de Creu Roja i una altra de Bombers de la Generalitat amb efectius dels equips subaquàtics del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) estan rastrejant la zona compresa entre Canet de Mar i Calella. Cal destacar que hi ha molt bona visibilitat a la zona donades les condicions meteorològiques favorables, la qual cosa facilita les tasques de recerca.

El dispositiu també compta amb la participació d’efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat així com d’efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

Cal recordar, que els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de la desaparició de Sergi Subirà el passat dia 2 de maig a les 23.44 hores.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats