A l’espera de l’arribada de Ses majestats els Reis Mags d’Orient, els nens i nenes de Sant Celoni i la Batllòria poden avançar feina i lliurar les seves cartes als carters reials han arribat aquest dimarts al municipi.

A Sant Celoni, la Martina i l’Ermenter, han arribat aquest dimarts a la tarda, acompanyats dels Timbalers dels Diables de Sant Celoni. Han sortit de la plaça Comte del Montseny a 1/4 de 6 de la tarda i han baixat  pel carrer Major fins a la plaça del Bestiar, i s’han instal·lat al seu campament, ubicat al recinte medieval de La Força, on han rebut les primeres cartes. L’entrada és pel carrer de les Valls, i romandrà oberta fins les 8 del vespre. El campament inclourà tallers i un mini pessebre vivent per als més petits. El campament estarà disponible fins el proper dijous, 4 de gener, en un horari de 2/4 de sis de la tarda a les 8 del vespre. 

A la Batllòria, aquesta mateixa tarda a partir de les 6 de la tarda, els nens i nenes podran lliurar les seves cartes plenes de desitjos al Carter Reial que els rebrà a Can Bruguera. Durant la visita, es donarà xocolata calenta per a tothom. 

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × tres =