A l’acte a la sala de plens hi van assistir els caps de llista d’Entesa, ERC i CiU i el representant de l’Assemblea

El coordinador de l’ANC-Arbúcies per la independència ha rebut els documents de compromís de mans dels tres caps de llista de les candidatures que concorren a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.   Pere Garriga per Entesa, Joaquim Bohils per CiU, i Ester Soms per ERC, han fet pinya amb Jordi  Pujadas, representant de l’ANC-Arbúcies per la independència, tot fent visible la  unitat  per a una  Catalunya lliure.

Els alcaldables, en cas de ser elegits,  es comprometen a   donar suport a continuar a l’Associació Municipis per la Independència (AMI). Contribuir a fer que les eleccions al parlament del 27S tinguin sentit plebiscitari. Així com estar a disposició  del Govern de la Generalitat, en cas de majoria independentista,  per al que consideri oportú en la gestió de la constitució de l’Estat Català. Donar suport a la participació  a l’assemblea de càrrecs electes, quan es constitueixi. I com a candidatura, a més dels 4 anteriors es comprometen a promoure un govern municipal de majoria independentista.

L’Assemblea Territorial de l’ANC Arbúcies per la independència valora molt positivament que totes les candidatures que concorren a les eleccions s’hagin compromès i agraeix als candidats el seu suport.

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou − 13 =