Agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni van detenir, l’11 de gener al migdia, un home de 35 anys, per atracar a dos establiments comercials de la població. En els dos casos va entrar als comerços afirmant que venia calendaris d’una associació benèfica.
 
El primer atracament va ser a un centre d’estètica del carrer Sant Martí. Després de demanar un donatiu, va amenaçar i agredir la dependenta i va sostreure uns 120 euros de la caixa registradora. El segon va ser a una perfumeria del carrer Major, on va tornar a intimidar i amenaçar de mort els dependents. També va intentar agredir físicament a un d’ells. En aquest establiment va robar productes de perfumeria.
 
Posteriorment es va dirigir a un establiment de restauració proper. En aquest comerç va crear molèsties i el propietari va alertar la Policia Local de Sant Celoni. Una patrulla es va adreçar al lloc i va identificar-lo. Poc després d’aquesta identificació, els agents van ser alertats de les accions que havia realitzat aquesta persona. Va ser detingut als carrers del voltant, oposant resistència.
 
Investigacions posteriors dels Mossos d’Esquadra de Sant Celoni van corroborar els presumptes robatoris amb violència i intimidació als dos establiments. El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 2 =