El diumenge 4 de febrer el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acollirà la gala dels XVI Premis Gaudí que organitza i atorga anualment l’Acadèmia del Cinema Català per difondre i promocionar les millors pel·lícules, artistes i tècnics del sector cinematogràfic català. Els Premis Gaudí són una iniciativa del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya i provenen dels Premis Barcelona, que van néixer l’any 2002.

L’objectiu principal de l’Acadèmia a l’organitzar els Premis Gaudí és dotar-los del prestigi i segell d’altres premis similars existents a Europa i arreu del món, impulsant-los a través de l’Acadèmia, que és la institució que aglutina els professionals del sector, els acadèmics, que són els qui votaran i decidiran els premis anuals.

Una gala en la que s’esperen 1.400 persones convidades i, enguany, rebran un còctel abans de la cerimònia i asseguts a taula. Un moment que la Pastisseria Rodellas de Sant Celoni tindrà protagonisme ja que un any més arrodinarà la festa servint el postre.

Jordi Rodellas ha explicat a La Vila Digital que ja fa temps que col·laboren amb l’acadèmia del cinema i enguany, ja que es tracta d’una gala especial pel que fa al còctel de benvinguda han preparat el pastís Gran pacífic, un mousse de llima i llimona banyat amb xocolata blanca i pa de pessic a l’interior.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × 1 =