En diverses publicacions havíem anunciat que En Comú Podem de Sant Celoni i la Batllòria estava confeccionant la candidatura a les eleccions municipals del pròxim 28-M. Ara, des de dissabte passat, ja és oficial i Marc Giralt serà l’alcaldable d’aquesta formació política, després de la presentació pública que va tenir lloc a la plaça de la biblioteca la vigília de Sant Jordi. El candidat va estar acompanyat per tota la candidatura que tindrà a Pep Sanz com a número dos de la llista i Conchi Abellán, coordinador de Podem Catalunya.

En Comú Podem Sant Celoni i la Batllòria  enfocarà el seu programa en tres eixos: guanyar-se vida, protegir la gent i un municipi amb futur.

En aquest sentit, el candidat explica que es vol recuperar Sant Celoni i la Batllòria per fer-hi vida en comú aplicant un pla per transformar els barris grisos en barris verds. Amb parcs per reunir-se, rehabilitant edificis, guanyant espai al vehicle i amb serveis de proximitat.

Marc Giralt diu que ens mereixem un municipi que des de la primera línia treballi per a garantir un habitatge digne, una sanitat pública de qualitat i escoles públiques “davant la pujada del cost de la vida, un escut municipal”.

Des d’En Comú Podem de Sant Celoni i la Batllòria consideren que un municipi amb futur “és un municipi amb oportunitats laborals i tenim un gran potencial per impulsar l’economia de proximitat”. Defensa la transició verda i un transport de qualitat.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × quatre =