• La Companyia ha refet la façana de l’edifici, on el pas del temps i les agressions climàtiques havien malmès el revestiment.
  • La millora permet integrar millor la instal·lació amb els edificis annexos, ja que s’ha pintat d’un color semblant, rosat clar.  

Endesa ha rehabilitat recentment la façana d’un centre de transformació ubicat a la Carretera Vella de Sant Celoni, el qual passa ara desapercebut com un edifici més gràcies al color que s’ha pintat, un rosat clar, molt semblant al que tenen els edificis annexos. D’aquesta manera, la companyia elèctrica se suma a la obres de reurbanització que s’estan fent a aquesta via amb l’objectiu de millorar el paisatge urbà.

L’actuació, que ha comptat amb una inversió de 7.400 euros, s’han centrat en el repicat general de tota la façana, la substitució dels baixants d’aigua i, per últim, s’ha pintat la paret per millorar-ne l’aspecte, deteriorat per les agressions climàtiques que fan que els revestiments quedin malmesos amb el pas del temps.

Aquesta instal·lació, situada al número 34 de la Carretera Vella, alimenta energia elèctrica a 309 clients del poble, pels quals es treballa amb la voluntat de garantir una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric.

Comparteix...

Deixa un comentari

onze + deu =