El poble de Montseny , ha acollit la reunió anual de seguiment i coordinació del projecte Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies. L’alcaldessa de Montseny, Núria Masnou, en destaca la importància del sector turístic en un entorn com el massís del Montseny, on tradicionalment el sector primari era el dominant, i on el desenvolupament turístic ha de ser amb respecte a l’entorn.

En el seu torn, la consellera de Turisme del Consell Comarcal de la Selva, Jennifer Pérez, posa en relleu el paper de la Tourdera com un producte turístic que ha estat gestat i és possible gràcies a la participació dels 18 ajuntaments implicats.

El tècnic del projecte Tourdera, Marc Corominas, valora com en l’any 2023 es van començar  actuacions per involucrar l’empresariat a la ruta, o millorar el compte de la Tourdera al Wikiloc, per fer que la ruta sigui més visible i que els usuaris tinguin més facilitats per seguir-la.

Durant el torn obert de paraula de la reunió celebrada  divendres passat 19 de gener, entre d’altres aportacions, el debat va generar sobre la possibilitat de crear una variant de la Tourdera entre el poble de Sant Esteve de Palautordera i de Montseny, que implica també el terme municipal de Fogars de Montclús. Aquesta serà, també, una actuació a tenir en compte aquest 2024.

En aquestes reunions, que tenen lloc periòdicament amb els 18 ajuntaments participants en el projecte, es donen a conèixer totes les actuacions fetes en els darrers mesos, així com la propostade les actuacions per a l’any següent.

Comparteix...

Deixa un comentari

deu − tres =