Aigües de Girona alerta els seus clients que la companyia no fa cap revisió a domicili

Uns suposats inspectors de la companyia d’Aigües de Girona han estafat alguns veïns de Breda fent veure que havien de revisar les instal·lacions. Per això, la companyia  ha emès un comunicat en el qual anuncia que les pràctiques que realitza aquesta suposada societat consisteixen en fer una pretesa analítica a l’aigua de la vivenda que serveix per provar de convèncer al ciutadà que l’aigua de consum públic no reuneix les garanties de qualitat i potabilitat previstes a la legislació vigent.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. vol informar que aquesta es una pràctica impròpia del procedir d’un servei públic i que obeeix exclusivament a interessos comercials, doncs utilitza per a la venda d’equips i productes, informació poc veraç. Tanmateix, nega qualsevulla relació amb societats de nom ortogràfica i fonèticament similar al seu, que utilitzen aquesta pràctica poc ètica, com a eix d’una campanya comercial.

L’aigua que subministra el servei municipal d’abastament d’aigua de consum públic, gestionat per Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a., diu el comunicat, “És d’una gran qualitat i reuneix les característiques sanitàries i de qualitat que regula la legislació vigent en aquesta matèria i el seu us no precisa en absolut d’equips de modifiquin o alterin les seves característiques”.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. ni ven equips de tractament d’aigües, ni fa anàlisis in situ als domicilis particulars avalant campanyes comercials de cap tipus. Per això, conclou que els clients de la companyia gironina poden estar completament tranquils per l’aigua que els arriba a través de la xarxa pública, ja que no precisa de cap tractament abans de ser consumida.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats