Ramon Anfruns es va proclamar campió de dobles en la categoria +60 i altres cinc tennistes van arribar a les semifinals en diferents categories

El tennista de Sant Celoni Ramon Anfruns, fent parella amb palafrullenc Isidre tenas van guanyar el campionat de dobles de l’Iberrostar Croatian Senior Open en la categoria de +60 que es va disputar a la ciutat de Cavtat (Duvrovnik) entre els dies 22 i 27 d’abril. Aquest va ser el resultat més destacat assolit per un grup de tennistes del Club Tennis Montnegre i el Club Tennis Llafranc.

Altres tennistes de Sant Celoni es van quedar a les portes de poder disputar la final de les seves categories ja que Tant Ramon Anfruns (+65), Joan Arenas (+60) i Roser Renau (+55) van caure a les semifinals. També Maria Danés i Núria Viñeta, van arribar a la semifinal en la categoría de doble femení (+55 com Joan Arenas i Roser Renau en la categoria de doble mixte (+55).