El DJ Marvin, de Santa Maria de Palautordera, serà un dels atractius de la Festa Major de La Batllòria que se celebrarà entre els dies 26 i 28 d’agost. Marvin serà qui tancarà les activitats programades per aquest dissabte a l’Envelat. Però, la Festa Major de La Batllòria ve farcida de propostes per a totes les edats i gustos, com cinema a la fresca, concerts, trobada de puntaires, disco infantil, correfoc, sopar popular, sardanes, torneig de futbol i moltes altres activitats que es poden trobar en el programa festiu.

Una altra de les activitats que a ben segur tindrà públic assegurat és la trobada de clàssics de diumenge en la qual cotxes i motos d’època es concentraran des de les nou del matí fins l’una de la tarda al carrer Montnegre.

L’alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, diu en el programa que la Festa Major de La Batllòria s’ha convertit en una cita imprescindible del calendari estiuenc “una oportunitat per gaudir del nostre poble”. En aquest sentit destaca que el programa és fruit del treball de moltes persones, entitats i associacions que s’impliquen amb il·lusió perquè any rere any la Festa Major sigui diversa, participada, lluïda i de qualitat.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × 3 =