Deu dies de Festa Major amb un munt d’activitats que han donat vida i color al poble. El color verd dels Senys i el negre dels Montnegres, però també riuades de gent per participar en les proves competitives de bon rotllo que sempre ha tingut la festa, malgrat la sortida de tot del dirigent de Ciutadans i els seus mitjans afins que han volgut buscar brega on mai n’hi ha hagut.

Un Corremonts disputat fins al darrer moment amb uns rucs que aquesta vegada no han ajudat gens als Senys i una estirada de corda amb un final surrealista que va deixar estupefactes els homes dels “Negres”. Al final de la competició 11 punts pels Negres i 9,5 pels Senys. Els primers segueixen engrandint el palmarès i els segons, entonen una vegada més “l’any que ve sí”. Però els Senys sempre han estat esportius i com no podia ser d’altra manera han felicitat els Montnegres.

 

Una Festa que ha viscut el retorn de la Srta Muntanyetes després de l’exili a Broadway i l’espai barraques amb bona música i l’estrena d’un Punt Lila per gaudir d’un espai de festa sense agressions masclistes.

Bastoners

Catarres

ambient colles

estirada corda

estirada corda

estirada corda

estirada corda

estirada corda

estirada corda

estirada corda

gegants

marxa ermites

Orquestra Metropol

Srta Muntanyetes

veredicte

veredicte

Puntaires

Zoo

Comparteix...

Deixa un comentari

tretze − 6 =