La construcció de l’enllaç de l’AP-7 Sant Celoni – La Batllòria forma part dels acords de la Generalitat de Catalunya amb l’Estat per iniciar la tramitació del conveni per millorar la connexió de la xarxa viària catalana. Per a fer-ho, preveuen una inversió de 250 milions d’euros destinada a construir 7 nous enllaços a Catalunya i millorar els existents. La mesura forma part del protocol signat amb el govern espanyol el juliol passat, que dota de més de 900 milions d’euros per executar obres de millora en infraestructures territorials a Catalunya.

Amb l’acord sobre l’AP-7 i l’AP-2, el Govern preveu “assegurar i accelerar la inversió” per millorar diverses infraestructures de mobilitat a Catalunya, així com “potenciar un total de 16 enllaços viaris”, segons indiquen en un comunicat. En concret, tenen com a objectiu millorar “la capacitat i funcionalitat” dels 9 enllaços que ja van incloure en el protocol signat amb l’Estat l’estiu de 2023 i construir-ne 7 més.

Entre els 9 enllaços hi ha carreteres amb incidència al Baix Montseny com la C-35 a Massanet de la Selva, la C-60 a la Roca del Vallès, la plataforma entre Montornès i Mollet del Vallès i els accessos a Montmeló- Parets del Vallès.

Comparteix...

Deixa un comentari

set + 20 =