Des de fa dies Sant celoni ja olora el tradicional ball de Gitanes que es balla a la plaça de la Vila cada any pel diumenge de Carnaval a les 12 del migdia. El diumenge 10 de febrer  la plaça de la Vila s’omplirà amb els balladors del Filferro i el Ferro que faran ressonar els cascabells i les castanyoles per tornar a demanar fertilitat a la terra i pau al món.

Enguany, s’ha intensificat la campanya perquè els celonins per Carnaval pengin mantons a les finestres i als balcons amb l’objectiu que tot el poble ompli la festa de color. Aquest 2013, però, és un any ple de novetats com ja es va poder veure el passat 25 de gener amb el concert Fantasia del Ball de Gitanes a càrrec de l’ESMUC i la presentació del CD del Ball de Gitanes a càrrec de l’Orquestra La Principal del Ferro.

La Colla de Gitanes de Sant celoni, però, ha fet un pas més i vol aprofitar la utilització de les noves tecnologies i, per aquest motiu ha creat el hastag #gitanessantceloni perquè durant el ball a la plaça es puguin compartir les fotos de la festa.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats