Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers van detenir el passat 26 de setembre dos germans de nacionalitat argentina, de 27 i 25 anys, i la parella sentimental d’un d’ells, de nacionalitat espanyola i de 21 anys, acusats d’un delicte contra la salut pública; concretament, tràfic de drogues. La parella vivia en una urbanització de Vallgorguina, des d’on traficaven amb marihuana que ells mateixos cultivaven.

En el registre de la casa de Vallgorguina els agents van localitzar tres habitacions condicionades a mode d’hivernacle per al conreu de marihuana amb una gran infraestructura dotada de llums de sodi, aires condicionats, tubs extractors i sistema de reg. Tanmateix, es van localitzar més de 800 plantes de marihuana, moltes en procés de creixement, més de 700 grams de cabdells de marihuana, balança i diners en metàl·lic. Es dóna la circumstància que un dels detinguts acumulava deu antecedents policials per delictes diversos. Els detinguts ja estan en llibertat amb càrrecs.

Paral·lelament, el 30 de setembre els serveis d’emergència van ser alertats de matinada per una fuita d’aigua produïda en un dúplex de Sant Celoni que es trobava deshabitat. Un cop van entrar-hi els Bombers, es va descobrir que al pis existien dues habitacions totalment condicionades a mode d’hivernacle amb moltes llums de sodi, extractors, sistema de reg automàtic, i aparells d’aire condicionat. Els agents van imputar el propietari del pis, un home de nacionalitat espanyola de 39 anys d’edat i veí de Gualba per un suposat delicte contra la salut pública i un altre de falsificació documental, ja que el detingut havia falsificat el contracte de lloguer del pis. Posteriorment, es va realitzar un registre al domicili, d’on es van recollir 220 plantes, la majoria de les quals plenes de cabdells de marihuana.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × 5 =