Joel Hernández és des d’aquest dissabte 20 de gener el nou cap del refundat col·lectiu de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de Sant Celoni. L’acte es va celebrar a la Rectoria Vella amb lema En combat per l’esperança. El nou líder juvenil en el seu discurs va expressar el desig i el compromís de reactivar l’organització al municipi “em sento amb la responsabilitat i la capacitat d’encapçalar un equip que treballi per Sant Celoni i els seus joves”.

Assegura que Sant Celoni necessita de formacions com la JNC també com una organització que pretén fomentar l’interès per la política i el pais entre els joves del municipi, “un espai per aprendre, per formar-se, per ensenyar i treballar per aportar el nostre granet de sorra amb l’objectiu de fer efectiu el mandat de l’u d’octubre i assolir la independència”.

A nivell local assegura que l’ajuntament està “ocupat pels qui s’instal·len en la superioritat moral per desacreditar els adversaris menystenint la seva manera de pensar”. En aquest sentit considera que la JNC ha de ser un contrapès a aquesta manera de fer, perquè els joves de Sant Celoni tinguin plataformes amb les que es puguin identificar i organitzar políticament. “És un error pensar que només hi ha una única forma vàlida de pensar”. assegura que estan preparats per debatir amb idees i arguments.

Com a organització diu que tenen importants reptes, que han de posicionar-se, fer-se veure i créixer en militància i que el jovent celoní conegui que hi són, que tenen l’opció d’implicar-se i viure la política municipal i nacional amb la JNC, que sàpiguen que hi ha persones que es preocupen per temes socials, econòmics, culturals, municipals, nacionals i fins i tot internacionals amb un punt de vista crític i plural.

Volen que aquesta refundació sigui l’oportunitat de construir l’opció de participació política puntera entre els joves de Sant Celoni i el seu entorn. Volen seguir fent poble, treballant pel bé dels joves celonins i per la independència de Catalunya. 

A l’acte refundacional hi van participar també Xavier Agustí, president comarcal de la JNC; Raül Garcia, portaveu del Grup Municipal de Junts Sant Celoni i la Batllòria i diputat provincial; Jordi Cuminal, celoní i antic secretari General de la JNC; i Ariadna Urroz, secretària general de la JNC. La refundació es va tancar a la plaça de la Vila de Sant Celoni amb el desplegament d’una estelada gegant per part de tots els assistents.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 2 =