Definitivament, el celoní Jordi Cuminal seguirà ocupant el càrrec de director general de Comunicació del Govern de la Generalitat, després d’haver-se cumplimentat el formalisme del nomenament el passat 26 de febrer. En els dos anys que va durar la legislatura anterior ja havia ocupat aquest càrrec.

La feina de Cuminal estarà vinculada a coordinar tots els departaments de comunicació de la Generalitat, les set delegacions territorials del Govern, el Diari Oficial de la Generalitat i l’Oficina del Portaveu del Govern, a més de les relacions amb els mitjans de comunicació.
El director general de Comunicació ha manifestat a BaixMontseny.info la satisfacció per la confiança i l’oportunitat que li ha donat el president de la Generalitat “per poder continuar formant part del seu equip en uns moments de canvis crucials per Catalunya”. Cuminal reconeix que el motiu pel qual va entrar en política va ser el de treballar per la independència de Catalunya.

Transparència i dret a decidir
Després de l’experiència en el càrrec la legislatura anterior diu que ara ha guanyat en maduresa, creixement personal amb un perfil políticament interessant que li permet estar en primera línea política. Els seus objectius de futur passen per acabar el procés de transformació a nivell intern i continuar amb la línia que en qüestió de comunicació ja s’ha estat portant a terme en els darrers dos anys, malgrat els moments complicats que ara s’estant passant. “Per això hem d’innovar en temes de transparència”.

Entre les feines que haurà de portar a terme Jordi Cuminal en aquesta legislatura serà el d’articular el missatge de la defensa al dret a decidir, la campanya i el procés de la consulta.

Deu anys d’activitat política
El director general de Comunicació de la Generalitat, va néixer a Sant Celoni l’any 1977 i és militant de CDC des de l’any 2001. De l’any 2003 al 2011 va estar vinculat al municipalisme ocupant el càrreec de regidor, tant a l’oposició com al govern, a l’Ajuntament de Sant Celoni. Del 2004 al 2008 va ser secretari general de la JNC.
Va anar a la llista de CiU per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya de l’any 2006 i va ser proclamat diputat el 25 de setembre de 2008. Cuminal va repetir a la llista de l’any 2010 i va ser reelegit, tot i que va renunciar a l’acta després de ser nomenat director general de Comunicació el 4 de gener de 2011. En les darreres eleccions va renunciar voluntàriament a formar part de la llista.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats