Excel·lent classificació del Karate Club Just a la final de Lliga Nacional RFEK 2023 que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Màlaga. 

Per una banda Júlia Just Clopés en la modalitat de kumite júnior femení de -59 kg. s’ha classificat en segona posició i, per tant, ha aconseguit la medalla de plata. Amb aquest resultat i la medalla de bronze assolida a la primera ronda que es va celebrar al municipi madrileny de Fuenlabrada i la< medalla d’or a la segona ronda disputada a Llodio (Bilbao) suposa proclamar-se Grand Winner de la Lliga Nacional RFEK 2023.

per altra banda  Joan Just Clopés en la categoria sènior madculí de -75 kg. s’ha classificat en tercera posició i medalla de bronze. Després d’aconseguir la medalla d’or a la segona ronda a Gijón i aquesta medalla de bronze a la gran final de la lliga a Màlaga d’aquest cap de setmana, es proclama subcampió de la Lliga Nacional RFEK 2023.

ALTRES RESULTATS DEL CLUB      

bONS resultats del Karate Club Just al Campionat de Catalunya Kyus Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil  celebrat a Montcada i Reixac. Cinc medalles d’or, tres de plata i una de bronze.

KATA

Aleví masculí: ELOI RAMIREZ PERSACHS   1r.; THEO ORTEGA CHEVALIER   2n.

Infantil masculí: BIEL LAYOLA ASUNCIÓN   1r. 

KUMITE

Infantil masculí   – 38 kg.: IAN DOMENECH COLL   1r; OSCAR PALOMO SUÁREZ   2n.

Juvenil femeni   – 40 kg.: JÚLIA LAYOLA ASUNCIÓN   1a

Juvenil femení   + 47 kg.: PAULA LAYOLA ASUNCIÓN   3a

Juvenil masculí  – 45 kg.: MARTÍ MUNTASELL MORENO  1r.

Juvenil masculí   + 55 kg.: ORIOL PONS MUÑOZ   2n.  

Comparteix...

Deixa un comentari

4 + 8 =