Junts per Sant Celoni i la Batllòria ja ha tancat la llista de 27 noms que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 28-M. Raül Garcia, candidat a la reelecció com alcalde de Sant Celoni l’ha donada a conèixer aquest dimarts al vespre en el marc d’una assemblea oberta i que va rebre l’aval de la militància present. L’assemblea també va servir per inaugurar el local de campanya situat al carrer Major del municipi.

La candidatura que encapçalarà Raül Garcia tindrà una barreja de continuïtat i renovació en els primers llocs de la llista. Anaïs Medina repetirà  com a número dos, Manel Sànchez s’estrenarà i ocuparà el néro tres, també segueix Àngels Bordetas i s’estrena Jofre Jovellar que serà el número cinc, Jordi Clopés continua i Teresa Nualart s’estrenarà entrant a la candidatura coma número set i Albert Serrà serà el número 8 de la llista.

La resta de la llista és la següent: Aïna Prat, Andrea Moron, Xavier Collet, Marina Cuberta,  Eva Guàrdia, Josep Pagès, Lulu Garcia, Mireia Andreo i Francesc Deulofeu. Com a suplents hi consten Ernest Vilà, Elisabet Sansano, Salvador Cerrato, Maria Pina, Quim Calvet, Júlia Jiménez, Sergi Fugarolas, Maria Bofill, Margarita Ponce i Enrique Tellería

A la amb possibilitats de ser escollits no hi són ni el regidor actual Ernest Vilà ni la regidora Patrícia Rodríguez.

Junts per Sant Celoni i la Batllòria actualment ostenta l’alcaldia compartint govern amb ERC. Tenen sis regidors dels nou que donen la majoria a la qual aspiren poder-hi arribar amb el lema de campanya “Per un Sant Celoni i la Batllòria en positiu”.

Un equip ampli i divers

Raül Garcia ha manifestat que la llista va més enllà dels noms “som tots perquè el projecte és col·lectiu”. Reconeix que fer una llista no és fàcil perquè hi intervenen molts factors i perquè figurar-hi o no “és fer un pas de compromís polític i de valentia que sempre és difícil de fer ja que, a partir d’aquest moment ens posaran una etiqueta”. En qualsevol cas, assegura que és un equip ampli, divers i obert a tothom.

El candidat de Junts defensa que en els darrers quatre anys s’ha fet molta feina i bona i ara s’ha d’acabar amb projectes que ja estan a punt “sempre en positiu perquè volem que Sant Celoni i la Batllòria brilli”.

Per Garcia es tracta d’un projecte de renovació i de futur i, com ha dit en tots els actes de precampanya “tenim l’esperit de reconnectar amb l’entorn i ser referents com a capital del Baix Montseny”. Tampoc no ha defugit del compromís amb la llibertat de Catalunya.

Entre les actes de campanya que pensen portar a terme n’hi destaquen tres. Un a l’inici de la campanya electoral, un acte central a la Batllòria i un acte de cloenda amb un sopar multitudinari a Sant Celoni. També faran trobades sectorials, entre d’altres accions.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + 1 =