L’atleta bagenc, Just Sociats, la celonina Paqui Lombardo i el celoní Khalid Zargini han estat els primers guanyadors de la I Mitja Marató del Baix Montseny que s’ha celebrat aquest matí pels municipis de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera.

La cursa ha tingut el seu inici i final al carrer Esteve Cardelús de Sant Celoni i al llarg dels 21 km. i 97,5 metres del seu recorregut, els 262 corredors que finalment han pres part d’aquesta primera edició han sentit el caliu del públic a cadascun dels carrers dels tres municipis pels quals ha passat la cursa.

Com ja era d’esperar, l’atleta del Bages Just Sociats ha dominat la prova des del primer moment i ha inscrit el seu nom com a primer guanyador amb un temps de 1 h 09′ 55″, seguit de Francesc Marsol 1h 16’02” i Gabi Rodríguez 1h 17’04”. En categoria femenina  també hgi ha hagut un gran domini de la celonina Paqui Lombardo que ha fet el recorregut amb 1 h 29’53”, seguida de Marisa Anguita 1h43’04” i Mireia Guardó 1h45’20”. En categoria de cadira de rodes Khalid Zargini ha estat el guanyador amb 1h35’22”.

Just Sociats al final de la cursa ha explicat que s’ha sentit molt bé i que ja coneixia la zona perquè no fa massa havia participat en la Marató del Montseny i considera que “ha estat molt important l’escalf del públic que he sentit en tot moment”. Sociats també ha dit que li ha agradat molt el recorregut.

Per la seva banda, Melcior Truncal, un dels organitzadors de la Mitja Marató ha explicat que tot ha anat molt bé i que la presència de Sociats ha estat una agradable sorpresa. Explica que tot ha anat molt bé i que ja s’està pensant en l’edició del 2014 que tindrà la sortida en un altre poble ja que els protagonisme dels tres municipis que l’acullen serà igual per tots i per això les arribades i sortides s’aniran rodant.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats