L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns un acusat que s’enfronta a 6 anys de presó per abusar sexualment d’una veïna menor d’edat al llarg de tres anys, entre el 2016 i el 2019, a Arbúcies. Les acusacions sostenen que el processat utilitzava “com a pretext” el seu fill i convidava la víctima a casa a jugar amb el menor. Aleshores, aprofitava les estones que estaven sols per fer-li tocaments i insinuacions. L’acusat ho nega.

Segons ha explicat al judici a la secció quarta, no es quedaven sols perquè al domicili hi havia la seva dona o els seus sogres i a la piscina comunitària hi havia més veïns adults. El processat al·lega que tenia mala relació amb els pares de la menor i amb altres habitants de la urbanització.

L’acusat vivia a la urbanització Can Pons d’Arbúcies i la família de la víctima hi tenia una segona residència on hi passava caps de setmana i períodes de vacances. La fiscalia i l’acusació particular sostenen que els presumptes abusos sexuals es van allargar tres anys, començant l’estiu del 2016, quan la menor tenia entre 11 i 12 anys, i acabant l’estiu de 2019, quan la víctima tenia 14 anys.

La defensa demana l’absolució. El judici ha quedat vist per a sentència.

Comparteix...

Deixa un comentari

12 − deu =