Es tracta d’un nou club de lectura coordinar per Enric Soler i raspall que girarà al voltant d’un ampli concepte de la literatura de viatges

L’equip de la Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni impulsa Carretera & Manta, el nou club de lectura que, al voltant de la literatura i els viatges, tindrà lloc a partir d’octubre cada tercer dijous de mes a 2/4 de 8 del vespre a la biblioteca. Des de la biblioteca s’explica que aquest club està motivat perquè “bona part dels habitants del Baix Montseny som força viatgers, perquè vivim en una vila i en una zona d’alt potencial turístic, i perquè la Biblioteca l’Escorxador forma part del projecte Turisme informació i està especialitzada en aquest àmbit”. La finalitat és oferir un club de lectura al voltant d’un ampli concepte de la literatura de viatges.

Novel·les d’aventures, cròniques de viatges, viatges històrics, escriptors atrets per terres ignotes, el viatge interior com a metàfora del viatge exterior. Com a guia d’aquest viatge es compta amb Enric Soler i Raspall, escriptor, editor de Tushita edicions i viatger de mena, gran comunicador, que en sap un munt de viatges i de llibres de viatges i fa anys que condueix tertúlies literàries semblants en altres poblacions.

Carretera & manta es posarà en marxa el 17 d’octubre amb Cap a terres salvatges , de Jon Krakauer, llibre que es podrà recollir a partir de setembre, “quan t’apropis a la biblioteca per inscriure’t al club de lectura”. També estan estudiant la possibilitat d’oferir algunes projeccions de pel·lícules basades en llibres de la llista que ha preparat Enric Soler i Raspall o en d’altres semblants, sempre que siguin de reconeguda qualitat. Aquestes projeccions es farien conjuntament amb l’Ateneu de Sant Celoni i en aquell equipament. Per aquest motiu, l’equip de la biblioteca demana als lectors quina consideren que seria la millor hora per fer aquestes projeccions.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats