Es tracta d’una cursa de muntanya de 15,9 quilòmetres que transcorre pel Parc Natural de Collserola

L’atleta celonina del grup de corredors de muntanya Massai Montseny ha estat la guanyadora de la cursa dels Poblats Ibèrics que va tenir lloc aquest darrer diumenge 22 de juliol a Cerdanyola. Es tracta d’una cursa, organitzada pel Club d’Esports de Muntanya (CEM), de gairebé 16 quilòmetre que transcorre pel Parc Natural de Collserola i que va servir per donar el tret de sortida de les festes  del barri de Montflorit aplegant més de 500 participants. L’atleta celonina va fer un temps d’1:04:03h. Darrera seu es van classificar Teresa Forn 1:29:31 (campiona del món de curses de muntanya l’any 2003) i Encarna Viñas 1:29:31 (Guanyadora a la cursa de muntanya Les Tortugues a La Garriga i 2a al Challenge 10K BCN aquesta temporada).

En categoria masculina, Issac Duarte va ser el guanyador amb un temps de 1:11:22h, seguit de César Hernàndez 1:13:24h  i Gerard Martínez. 1:13:48h. Veure tots els resultats

Enguany la cursa, en la seva setena edició, presentava dos circuits, un llarg i dur i un altre més curt i amb menys desnivell en el seu recorregut. Però tots dos eren durs i complicats com van confirmar molts dels participants que es van mostrar molts satisfets amb els canvis que ha fet el Club d’Esports de Muntanya.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats