La revolucionària cervesera artesana nòmada Birrum, pensada al peu del Montseny per Jordi Pastells i Joan Planas, desplega la seva màgia cervesera elaborant-se a l’enclavament geogràfic de l’Empordà.

Aquestes festes de Nadal han presentat el cinquè pecat més llaminer de tots, la Gula. Una cervesa pastry stout amb nibs de cacau, avellanes i vainilla, que va més enllà de ser només una recepta nova.

Amb la col·laboració del mestre xocolater Lluc Crusellas, World Xocolata Màster 2022, “hem creat una obra mestra que eleva la nova  cervesa a cotes gastronòmiques d’alt nivell”, ha manifestat Jordi Pastells. Aquesta col·laboració ha impregnat el projecte cerveser amb una perspectiva més gastronòmica i eloqüent, enriquint tots els altres pecats, ha afegit.

També ha remarcat que “ha estat un autèntic plaer per les dues parts treure un producte d’aquesta qualitat, que representa l’essència de la passió i la creativitat”.

Birrum distingeix el seu projecte cerveser inspirat en els set pecats capitals, cada un d’ells emparellat amb un estil cerveser únic, creant una harmonia perfecta entre pecat, estil, imatge i maridatge. Aquest viatge culinari amalgama l’art cerveser, una imatge gràfica captivadora i maridatges ideals, oferint als gastrònoms una experiència sensorial completa i inoblidable.
Fins al moment, han confeccionat quatre dels set pecats:Superbia– Saison Belga, Avaritia – Cream Ale Pre-Prohibition, Invidia – West Coast IPA i Libidine – Milkshake IPA.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 + 2 =