Les principals carreteres i carrers de Vallgorguina, Sant Celoni, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Esteve de Palautordera i Santa Maria de Palautordera estaran tallades pel pas de la Half ChallengeDiumenge 19 de maig el campionat d’Europa de triatló Half Challenge- Barcelona 2013 amb inici i final a Calella, passarà per diferents pobles del Baix Montseny. Es preveu que entre les 7 del matí i la 1 de la tarda més de 2.000 ciclistes i els vehicles de l’organització travessin Vallgorguina, Sant Celoni, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina per segona vegada. Això vol dir que anar al Montseny diumenge al matí serà molt complicat ja que hi haurà moltes carreteres i carrers tallats a la circulació de manera permanent.

El primer i darrer municipi que es veurà afectat pel tall de la circulació serà Vallgorguina que des de les 7 del matí fins la 1 de la tarda la circulació per la carretera que va de Sant Celoni a Arenys serà intransitable. A Sant Celoni el tall afectarà una mica menys  ja que serà entre les “/4 de 8 del matí i les 11. Els ciclistes entraran per la rotonda de la Porta de Ponent, carrer Doctor Trueta, Carretera Vella, carrer de Sant Martí, Plaça Comte del Montseny i surtin per la Carretera de Campins en sentit Montseny. A Sant Esteve de Palautordera la Carretera del Montseny estarà tallada entre les 8 del matí i les 12 del migdia. Pel centre del poble la circulació serà impossible, però l’Ajuntament proposa passos alternatius.

A Santa Maria de Palautorderala circulació també estarà tallada entre les 8 del matí i les 12 del migdia. Els carrers afectats seran el Passeig Vitamènia, el Passeig de l’Estatut i la carretera BV-5301 fins el “bado”. S’habilitaran 4 punts de creuament del recorregut de la cursa, regulats per policia local i protecció civil de Palautordera pel seu ús en casos estrictament necessaris. Durant el transcurs de la prova l’alternativa de sortida/entrada al nucli urbà serà per la Carretera Nova de Sant Celoni.

Per accedir i/o sortir de la urbanització Can Pagà es podrà fer pels camins que enllacen des del carrer Montsià amb el nucli urbà i des del carrer Montsant amb Moixerigues. El servei municipal de bus es veurà afectat durant aquest temps i des de l’estació de RENFE es podrà accedir al Camí dels Bruguers.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats