Una intervenció conjunta de la Policia Local de Sant Celoni Mossos d’Esquadra va acabar dissabte amb la detenció d’un home com a presumpte autor d’un robatori amb força en interior de vehicle, al pàrquing de la Forestal. La col·laboració entre els dos cossos policials també va evitar la matinada del dilluns un possible robatori en un establiment de telefonia mòbil, al centre comercial Altrium.

El primer cas es va produir el dissabte 21 d’octubre al voltant de les 20 h. Gràcies a un avís d’un ciutadà, la Policia Local va tenir coneixement que s’estaria cometent un robatori amb força en l’interior d’una autocaravana. Efectius de Policia Local i Mossos d’Esquadra es van desplaçar al lloc i van detenir una persona com a presumpta autora d’un robatori a l’interior de vehicle. La persona detinguda acumula diversos antecedents per delictes contra el patrimoni.
El segon cas es va produir la matinada del dilluns 23 d’octubre, cap a les 4 h.

La Policia Local va rebre una trucada de Mossos d’Esquadra informant que hi havia un grup sospitós de persones dins d’un vehicle al centre comercial Altrium. Segons la informació facilitada, tindrien la intenció de cometre un robatori a dins d’un establiment de telefonia mòbil. Gràcies a la matrícula facilitada, Policia Local i Mossos van localitzar el vehicle sospitós a la carretera d’Olzinelles amb dues persones a l’interior que van ser detingudes per un delicte de robatori en grau de temptativa.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 3 =