El pròxim dimecres 1 de desembre  a les 19h tindrà lloc la xerrada virtual que organitza la Fundació Educativa del Cor de Maria, “Un moment, deixam sentir…” a càrrec de Carles Porrini Cubells.

L’educació emocional ens facilita la connexió amb el benestar, amb un mateix/a i amb els altres. I per aquest motiu es fa recomanable donar un lloc a les emocions, generant espais per prendre consciència i gestionar-les. sentint, l’educació pren un altre sentit. 

Les escoles de la FECM, sempre han treballat per una formació integral que inclogui el desenvolupament  dels aspectes emocionals i de relació interpersonal ja que aquests aspectes estan íntimament vinculats amb el benestar personal tant de l’alumnat com de les famílies i educadors/es. Tanmateix, amb la pandèmia, l’educació emocional ha esdevingut un aspecte encara més important per les conseqüències psicològiques ocasionades en grans i petits. 

En aquesta xerrada-webinar es pretén generar un espai vivencial on es reflexionarà sobre diferents aspectes clau de l’educació emocional que facilitin la convivència amb els nostres fills/es i el seu acompanyament educatiu. I tot plegat, començant per posar atenció en la dimensió emocional d’un mateix/a.

En Carles Porrini Cubells, llicenciat en Pedagogia, mestre d’Educació Especial, formador i facilitador de l’associació SEER (Salut i Educació de l’Emoció i la Raó) ajudarà a conèixer conceptes claus de l’educació emocional. A partir de diferents propostes i recursos vivencials es tindfrà l’oportunitat de prendre consciència de la rellevància de les emocions en un mateix/a i en el procés d’acompanyament educatiu a infants i adolescents. 

Us oferim un espai per entrenar habilitats personals i sòcio-emocionals que afavoreixin el benestar propi i dels altres, per concretar pautes d’intervenció emocional,  per posar en comú situacions que ens trobem en el dia a dia, per intentar incorporar accions que ens ajudin a saber com canalitzar de manera saludable les nostres emocions i, en definitiva, per millorar la nostra tasca educativa. Com afirmava en una entrevista Rafel Bisquerra, president de la RIEEB (Red Internacional de Educación Emocional y Bienestar) i catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona: només hi pot haver una educació de qualitat quan va orientada al benestar general, i quan parteix del benestar de la comunitat educativa. 

Si voleu regalar-vos una estona per “sentir”, un acompanyament a la vostra pròpia descoberta, un espai per ser més capaços de reflexionar sobre els sentiments i conductes pròpies i dels fills/es, participeu en aquest webinar inscrivint-vos aquí. 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre + dinou =