Els joves nacionalistes han començat una campanya de recollida de signatures per poder tornar a presentar la moció al ple

La JNC de Sant Celoni no es resigna que l’estelada que s’ha de col·locar al monument 11 de setembre de Sant Celoni, tal com es va aprovar en el ple municipal, finalment no es col·loqui a l’entrada del poble tal com es pretenia inicialment amb la moció presentada pels joves nacionalistes. Per aquest motiu, han començat una campanya de recollida de signatures per presentar novament la moció al ple, obrint la porta a totes aquelles entitats i col·lectius que vulguin fer-la seva.

La JNC de Sant Celoni va presentar una moció el 21 de març per penjar una estelada permanent a l’entrada de Sant Celoni. No obstant això, recorden des d’aquesta organització política, “aquesta es va modificar per col·locar-la al costat del monument 11 de setembre (lloc poc visible), per una esmena, a sorpresa nostra, de la CUP”.

La JNC de Sant Celoni reitera que l’estelada és el símbol que mostra la voluntat del poble català de ser lliure, una bandera de llibertat, de democràcia, de tolerància i respecte, que representa els anhels d’assolir la independència del poble català. Per aquest motiu, “lluny de voler imposar uns ideals, sinó que només anhelant demostrar que una majoria celonina reclama que Catalunya esdevingui un nou Estat d’Europa”, comencen aquesta campanya perquè Sant Celoni tingui una estelada gegant a l’entrada del poble.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats