Èxit de la judoca de Sant Celoni, Vanessa Garcia, al Campionat Europeu de Jiu-Jitsu Brasiler que del 23 al 26 de gener s’ha celenrat a Lisboa. En la seva primera participació en aquesta disciplina ha obtingut la medalla de bronze i només ha estat a un pas de passar a la final, després d’un combat  molt igualat. Garcia, del Club Judo Baix Montseny, ha compartit la tercera posició amb Emma Kemp i per darrera de la guanyadora Cristina Natalia Shepler i la segona Laetitia Boes.

A Lisboa també hi han participat altres dos  judoques del Baix Montseny José Valverde que va superar una ronda i Abel Rocha que, trot i aspirar al pòdium, va ser eliminat a la primera ronda, tot i portar la iniciativa en el seu combat però que no va poder superar una clau al braç. Rocha és  l’actual entrenador de Jiu-Jitsu Brasiler de la zona i alumne del Club de Judo Baix Montseny, a Santa Maria de Palautordera. L’any passat va ser bronze en el mundial màster.

Rànquing català infantil maria guillamet

També relacionat amb el Club Judo Baix Montseny, assenyalar que Maria Guillamet ha aconseguit el tercer lloc en el rànquing català infantil disputat dissabte a la tarda i, per tant, encara té opcions de poder-ser classificar pel campionat estatal. També van participar en aquesta competició Aleix Pérez, Oriol González i Oriol Pacheco.

Comparteix...

Deixa un comentari

10 + 19 =