Es proposa coordinar i donar la màxima repercussió a les accions que els diferents actors que treballen a nivell local a favor de l’alliberament nacional i la creació d’un Estat propi

Òmnium Cultural i l’Assemblea (ANC- AT Sant Celoni) han creat, amb el suport de partits i entitats del municipi, la Plataforma per l’Estat propi de Sant Celoni. Aquesta Plataforma es proposa coordinar i donar la màxima repercussió a les accions que els diferents actors que treballen a nivell local a favor de l’alliberament nacional i la creació d’un Estat propi. S’ha obert un compte al Facebook, que serà el principal canal de comunicació.

En la darrera reunió, a la que hi eren convocades totes les entitats i partits que treballen d’una manera directa pel dret a decidir, va coordinar l’organització d’autocars per al concert del Camp Nou del 29 de juny. Els tiquets es vendran al a llibreria l’Alguer 7 al llarg d’aquesta setmana (Preu 7 €).

La presentació pública de la Plataforma per l’Estat propi va tenir lloc divendres en el decurs de l’encesa, el 14 de juny a la plaça de la vila.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats