La pluja que ha caigut al Baix Montseny aquesta matinada i bona part d’ ;aquest matí ha fet créixer de manera considerable els cabals dels rius i les rieres de la zona i exemples ben clars en són les imatges que al migdia es podien tant del riu La Tordera, a Santa Maria de Palautordera, com de la riera del Pertegàs, a Sant Celoni.

Un episodi de pluja -i de neu altra vegada al cim del Montseny- que ha deixat al voltant dels 50 litres per metre quadrat a Sant Celoni, tal com indiquen alguns dels controls de meteorologia del municipi.
 


A Arbúcies la pluja ha estat també molt intensa acumulant fins els 86,8 litres per metre quadrat.
 

9?ref_src=twsrc%5Etfw”>11 d’abril de 2018

I a Hostalric ha calgut prendre mesures de precaució i tal com ha assenyalat l’alcalde d’Hostalric, Josep Antoni Frias, la Policia Local ha tallat l’accés a la riera d’Arbúcies.

 

Comparteix...

1 comentari

  1. No tinc res en contra dels cdr però embrutar amb plàstic no reciclable l”entorn natural d”Andorra és inadmissible. Ho haurien de retirar de seguida ja que amb el vent i la neu, pluja.acabará al bosc o al riu. I si no, multa al canto!!!! Hi ha d”altres maneres de revindicar sense contaminar!!!!! http://viagraqoid.com/

Deixa un comentari

tretze − dotze =