La Policia local d’Arbúcies va desarticular una banda de romanesos que es dedicava a robar roba per diferents localitats per vendre-la posteriorment i obtenir beneficis econòmics. L’actuació dels agents va permetre requisar uns 500 quilos de material, que ja estava classificat i embalat. Durant les tasques rutinàries de seguretat ciutadana, els policies d’Arbúcies van detectar una furgoneta situada en una zona propera al nucli urbà que despertava sospites perquè eren les 02.40 h. de la matinada i es trobava en un lloc poc transitat a aquella hora.

Davant d’aquests fets, es va procedir a la identificació de tres individus i a escorcollar el vehicle localitzant al seu interior una gran quantitat de roba preparada ja per ser comercialitzada. Els tres individus de nacionalitat romanesa, van respondre incoherentment al ser preguntats sobre la procedència del material descrit. Per aquest motiu els agents de la Policia Local d’Arbúcies van traslladar aquestes persones fins a les dependències policials per a una total identificació.

Un cop intervingut tot el material, els tres individus van ser imputats. Aquests fets van ser posats en coneixement del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners que s’ha fet càrrec de les actuacions posteriors. El cap de la Policia d’Arbúcies, Joan Garcia, assenyala que es tracta d’un fet aïllat, perquè feia dos mesos que no es produïa cap incidència destacable a la població, des que la policia local va incrementar la vigilància tant per el nucli urbà com per les urbanitzacions i polígons industrials dels voltants.

Foto: Càrrega de roba usada robada a punt de comercialitzar. Foto: Policia Local Arbúcies

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × quatre =