Aquest dissabte 26 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda es posarà en marxa la Rua de Carnestoltes, enguany des del barri de les Borrelles, al carrer Joan Maragall. A la rua hi participaran 7 comparses formades per més de 500 persones: Colla Maribaus amb Pizza Maribaus, Associació de veïns i veïnes de Sant Ponç amb Mr Potato, Univers Soler amb Astronautes, Disney Dark amb Villanos Disney,  Escola de dansa Contrajazz amb Back to the 70’s, Institut Escola Pallerola amb Trolls i AEG Erol amb A la parra.

L’itinerari de la rua, que omplirà de música i color els carrers de Sant Celoni, serà el següent: carrer Joan Maragall, carrer Bruc, carrer Esteve Cardelús i aparcament del Pavelló 11 de Setembre -on enguany s’han instal·lat les grades de Gitanes per les obres a la plaça de la Vila- on totes les comparses entraran per fer la seva coreografia. La nova ubicació de les grades ha permès ampliar l’aforament a 1.500 persones assegudes.
 
El XXV Concurs de comparses premiarà la comparsa més original, la més animada, la més elaborada, la més votada i la carrossa més treballada. Totes les comparses participants tindran un premi a la participació.

Per prevenció de la Covid-19, a l’espai de grades de l’aparcament del Pavelló és obligatori l’ús de la mascareta perquè no es pot garantir la distància interpersonal. 

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × quatre =