El Centre Comercial Altrium de Sant Celoni té des d’aquest mes de gener de 2024 nou propietari després que la Societat d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, SA (Sareb) ho ha venut a l’empresa del sector de la construcció Jasbel Inversiones. Es tracta d’una empresa del municipi navarrés de Garlar, molt a prop de Pamplona. Els propietaris van visitar el complex lúdic-comercial la setmana passada.

El Centre Comercial Altrium té una superfície de 12.500 metres quadrats i 400 places d’aparcament gratuïtes que es va posar en marxa l’any 2008 i des d’un primer moment la majoria de locals han estat buits i els pocs que van obrir van acabar tancant. Actualment, després de quinze anys, només hi ha en funcionament sales de cinema que acaben contracte l’any 2025, un supermercat, una botiga de telefonia i alguns serveis addicionals.

L’impuls i la construcció va anar a càrrec de Coperfil Group amb una gran inversió, però amb la crisi el complex va acabar a mans de la Sareb, sent un dels actius que requeria un manteniment complex, segons es desprenia del seu informe semestral de l’any 2022.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × 1 =